Om os

Job hos os

Uopfordrede ansøgninger er meget velkomne

Vi modtager meget gerne ansøgninger fra pædagoger, socialrådgivere, terapeuter, pædagogiske konsulenter og andre relevante fagligheder, der samtidig har dokumenteret og solid erfaring i arbejdet med flygtningefamilier samt børn og unge. Vi gemmer alle ansøgninger og opbygger et beredskabskartotek.

Du behøver ikke kunne særlige sprog, men vi vil meget gerne se ansøgninger fra folk med en sproglig baggrund, som matcher den aktuelle flygtningesammensætning – arabisk, kurmanji, sorani, dari, farsi, tigrinia m.v. Sproget er imidlertid ikke en kvalifikation i sig selv. Det vil blive vægtet, at man er i stand til at reflektere over egen praksis, og at man er en dygtig formidler på dansk – både i skrift og tale. Der vil desuden blive lagt vægt på, at ansøgere har erfaring med observationer og beskrivelser og kan arbejde meget selvstændigt samt indgå i tværfaglige teams.

Ansøgere skal kunne stå inde for vores værdier og arbejde loyalt ud fra dem.

Pålidelighed og ordentlighed vægtes meget højt.

Arbejdet i Center for Integration kræver en høj grad af fleksibilitet, og man skal være indstillet på at arbejde uden for normal arbejdstid. Kørekort og egen bil er desuden nødvendig for arbejdet i Center for Integration.

Send din ansøgning og dit CV til indehaver af Center for Integration, Mads Bentzen på: mbz@cefin.dk