Om os

Mentorer søges til vores landsdækkende mentorordning

Vi søger kvalificerede mentorer til vores landsdækkende mentorordning i hele landet. Læs om jobbet og om dine muligheder for at blive en del af ordningen ved at klikke på hånden herunder

 

Bliv en del af vores landsdækkende beredskabskartotek

Vi får løbende forespørgsler på opgaver og har derfor brug for et solidt  beredskabskartotek 

Vi  ser gerne ansøgninger fra uddannede pædagoger, socialrådgivere, terapeuter, psykologer eller folk med anden relevant uddannelsesmæssig baggrund, Og vi ser meget gerne, at ansøgere har dokumenteret og solid erfaring i arbejdet med familier, børn og unge med flygtningebaggrund.

Sproglige kvalifikationer er ikke afgørende – vi ser dog meget gerne ansøgninger fra dygtige fagpersoner, der også kan tale relevante sprog – fx arabisk, kurmanji, sorani, dari, farsi, pashto eller tigrinia. Også østeuropæiske sprog er interessante for os, hvis det er kombineret med den rette faglighed.

Vi vægter metodebevidsthed og evnen til at reflektere over egen praksis meget højt, Desuden skal ansøgere være dygtige formidlere på dansk – både i skrift og tale – samt have erfaring med observation og beskrivelser. 

Du skal kunne stå inde for vores værdier og arbejde loyalt ud fra dem. Desuden vægtes pålidelighed og ordentlig meget højt.

Arbejdet i Center for Integration kræver en høj grad af fleksibilitet, og man skal være indstillet på at mange af arbejdsopgaverne ligger udenfor normal arbejdstid. Kørekort og egen bil er desuden en nødvendighed.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en meget attraktiv arbejdsplads, der er kendetegnet ved høj faglighed, stort engagement, kreativitet og humor. Faglig sparring og supervision er en selvfølgelig del af at arbejde med nogle af det danske samfunds mest udsatte mennesker.

Opret dig i vores beredskabskartotek

Du kan oprette dig i vores kartotek ved at klikke her 

Kontakt

For yderligere oplysninger om vores arbejde er du velkommen til at kontakte Mads Bentzen, indehaver tlf. 4053 8614 – Ane Hamilton, socialfaglig koordinator tlf. 2243 0778 eller Jeanette Ruskjær, pædagogisk konsulent tlf. 25555040